Доставка

Минималната стойност на поръчка за доставка с куриер Еконт е 5лв.

За поръчки на стойност над 60лв., доставката за град София в рамките между южната дъга на Околовръстен път и Северна скоростна тангента е безплатна, а за поръчки под 60лв. е фиксирана - 5лв.  

Доставката за следните квартали е безплатна за поръчки на стойност над 120лв. или фиксирана - 7лв. за поръчки на стойност до 120лв.:

Бояна, Волуяк, Герман, Горна баня, Драгалевци, Симеоново, Казичене, Карпузица, Княжево, Кривина, Кубратово, Негован, Република, Световрачене, Суходол, Требич, Филиповци, Чепинци

!ВАЖНО! Опциите в сайта не дават възможност за диференциране на кварталите на София, затова можете да видите опция До адрес в гр. София (0.00лв) за гореизброените квартали за поръчки над 60лв. Ако не сте поръчвали преди, наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите по доставката.

Доставката за останалата част на страната или по желание на клиента се извършва чрез куриер Еконт и е за сметка на клиента.

При възможност, доставката за гр. София (за суми над 30лв.), както и изпращането на артикули чрез Еконт (приети до 17:00 ч) се изпълняват в рамките на деня или на следващия работен ден. Във всички останали случаи, поръчките се изпращат/доставят в рамките на 2 работни дни. 

 

За повече информация:

тел. 089 33 55 080

office@chistichko.com